• Home
  • Blog
  • Sponsoring van getalenteerde studenten Informatica
René Hol 07/05/2024

Nieuws: Sinds 1 juli zijn Wouter Deen en Xanti Lizanzu bij equimerio gestart als werkstudent onder de bezielende leiding van Joël van der Kaaij. Hun inzet van een aantal weken betreft een "fund raising" voor de studiereis naar Australië en Japan van studenten Informatica aan de UT.

De reis met de naam "Ascend" wordt dit najaar georganiseerd door studievereniging Inter-Actief. Vanuit equimerio wordt er een vergoeding betaalt voor de inzet van Wouter en Xanti waarmee zij hun deelname aan de reis kunnen bekostigen.

Voor equimerio is dit de 3e opeenvolgende keer dat op deze manier de ontwikkeling van getalenteerde studenten wordt gesponsord. Wij zien dit als een belangrijke verantwoordelijkheid. Uiteindelijk zijn wij als IT-bedrijf alleen maar succesvol dankzij ons team van professionals.

Wouter en Xanti gaan de komende tijd werken aan een nieuwe module van equimerio: Registers. Met deze unieke feature kunnen familiebedrijven en hun adviseurs structureel zaken, zoals besluiten-, aandeelhouders-, certificaathouders-, leden- en documentregisters, vastleggen.

Dit zijn spannende functionaliteiten die wij binnenkort aan onze gebruikers beschikbaar kunnen stellen!

PXL_20240701_115711630

 




Gerelateerde berichten

Geen gerelateerde berichten gevonden.

Vraag een gratis demo aan!

Benieuwd wat equimerio voor jouw familiebedrijf of voor jou als financieel adviseur kan betekenen?